14 خوراکی محلی و بی نظیر در آتن که باید امتحان کنید + گردشگری

14 خوراکی محلی و بی نظیر در آتن که باید امتحان کنید + گردشگری

اگر اولین بار است که به کشور یونان سفر می کنید حتما تا حد زیادی با غذاهای یونانی ناآشنا خواهید بود. غذاهای یونانی توانسته اند در سرتاسر جهان به محبوبیت و تأثیرگذاری بالایی دست یابند. جهانی سازی غذاهای یونانی مانند جایرو، ساگاناکی، دولماداکیا و موساکا و بسیاری دیگر، ممکن است آن ها را به میز شام شما وارد کرده باشد. اما اگر شما از جمله عاشقان غذا هستید به شما پیشنهاد می کنم تک تک آن غذاها را در یونان نیز تجربه کنید. در حقیقت، تا زمانی که غذایی را در واقع در خود آن کشور امتحان نکنید، پس نمی توانید بگویید که آن را واقعاً خورده اید. مثل این است که بگویید زیبایی غروب آفتاب آتن را با دیدن کارت پستال تجربه کرده اید! اگر می خواهید بهترین غذاهای محلی شهر آتن را تجربه کنید، در این مقاله یک لیست از خوشمزه ترین غذاهای یونانی به شما معرفی می شود که باید آن ها امتحان کنید.

این یک پیش غذا برای دوستداران پنیر است! پنیر زرد و سفت (یکی از انواع مختلف آن، مانند کاسری یا گوریر) به روشی خاص سرخ می شود که پوسته ای ترد در آن ایجاد می شود. وقتی ساگاناکی را گاز می گیرید، پنیر ذوب شده داخل آن شما را با وجد آورد. برای لذیذ تر شدن آن می توانید آب لیموی تازه را روی آن بپاشید.

ساگاناکی غذای محلی آتن

گوجه فرنگی قرمز روشن، خیارهای تازه، موسیر که به سالاد ما طعم اضافه می کند و مثل همیشه زیتون های یونانی مواد اصلی داخل سالاد یونانی را تشکیل می دهند. این سالاد خوش طعم دوباره با روغن زیتون یونانی فوق العاده بکر مخلوط می شود و یک تکه بزرگ پنیر فتا خامه ای روی آن قرار گرفته و با نمک، فلفل و پونه کوهی چاشنی­دار می شود. در بعضی از نقاط ممکن است چاشنی کبر نیز اضافه شود، که باعث می شود سالاد ترشی کمی مانند سرکه داشته باشید. این سالاد بسیار سبک، خوشمزه و یکی از غذاهای سنتی کشور یونان و شهر آتن است.

پای اسفناج یونانی یک کلوچه خوشمزه و تازه می باشد و سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. پای اسفناج از یک خمیر شیرینی فیلو تشکیل شده که با اسفناج، انواع مختلف سبزیجات و پنیرها (عمدتا پنیر فتا تند)، پیاز تازه، تخم مرغ (برای اتصال مواد) و روغن زیتون پر می شود. خمیر نان پای اسفناج بعد از پخت بسیار ترد و شکننده می شود و باعث شده کمی خوردن این غذا دشوار شود، اما با وجود طعم لذیذی که دارد میل کردن آن را با وجود خرد نان ها به همه پیشنهاد می کنیم!

یونانی ها انواع مختلفی کوفته قلقلی می خورند: کوفته قلقلی پنیر، کوفته قلقلی کدو سبز، کوفته قلقلی گوشت، کوفته قلقلی سیب زمینی و کوفته قلقلی سبزیچات. کوفته قلقلی گوجه فرنگی شیرین، نرم و پر از سبزیجات مختلف و البته لیکوپن است. این غذای لذیذ و مقوی معمولاً با سس ماست سرو می شود. منشأ اصلی کوفته قلقلی گوجه فرنگی از سانتورینی است، اما در تمامی رستوران های شهر آتن آن را سرو می کنند.

موساکا، یکی از معروف ترین غذاهای محلی آتن و کشور یونان است که حتی در کشور های دیگر نیز آن را سرو می کنند.  در بیشتر دستورالعمل ها برای تهیه موساکا، بادمجان و سیب زمینی را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده و در قسمت پایینی ظرف ریخته و در لایه بالایی سس بشامل را اضافه می کنند و در نهایت آن را در فر گذاشته تا کاملا پخته شود. قطعاً موساکا یکی از غذاهای خوشمزه یونانی است که گاهی اوقات برای طعم­دار کردن غذا به آن ادویه هایی مانند دارچین و جوز هندی نیز اضافه می کنند. موساکا می تواند بسیار سنگین باشد، بنابراین بهتر است به عنوان وعده اصلی در روز صرف شود.

موساکا غذای محلی آتن

پاستیتسیو از جهاتی شبیه به موساکا پخته می شود و یک غذای خاص و دلپذیر برای مردم آتن است. ماده اصلی این غذا گوشت چرخ کرده و سس گوجه فرنگی است که بر روی لایه های ماکارونی ریخته می شود و معمولاً بر روی آن نیز سس بشامل می ریزند. بعد از چینش، پاستیتسیو را در فر می پزند تا زمانی که سطح آن کمی ترد شود. پاستیتسیو خامه ای، سرشار از عطر و طعم و بافت است و بدون شک همیشه جز اصلی در فهرست ها غذایی مادران و مادربزرگ های آتنی است.

Gemista به معنای “پر شده” است. در آشپزی یونانی تنوع زیاد و مختلفی از این غذای لذیذ وجود دارد، مانند گوجه فرنگی پر شده، کدو سبز و فلفل دلمه ای پر شده از برنج، سبزیجات، ادویه ها، دانه های کاج و سس گوجه فرنگی. هر ظرف گومیستا در فر پخته می شود و با سیب زمینی ترد سرو می شود، همچنین برای طعم­دار کردن غذا به آن روغن زیتون و سس گوجه فرنگی اضافه می گردد. در بعضی از رستوران های آتن، ممکن است در کنار آن ماست یونانی نیز سرو شود.

بسته به فصل، انواع مختلف ماهی به این سوپ سالم اضافه می شود که همیشه طعم تازه، غنی و خوش طعم دریا را ارائه می دهد. بدیهی است که این یک غذای سبک تهیه شده با سبزیجات و آب لیمو تازه، یک انتخاب عالی برای دوستداران غذاهای دریایی است. یک از بهترین مکان هایی که می توانید سوپ ماهی را میل کنید، رستوران و بار Grande Bretagne Roof Garden در باغ بام زیبا هتل Grande Bretagne است، این رستوران لوکس یک نمای پانوراما از کوه لیکابتوس به آکروپولیس را به زیبایی نمایش می دهد. این رستوران مجلل، مجموعه ای از غذاهای عالی را با عطرهای مدیترانه ای و طعم مدرن با دستور پخت های سنتی را سرو می کند. یکی از غذاهای لذیذ آن ها سوپ دریای اژه است که پر از ماهی و غنی شده با یک سس گوجه فرنگی لطیف و خوشمزه می باشد.

بریام یکی از خوشمزه ترین غذاهای کبابی از مواد ساده مدیترانه ای است. این غذای منحصربه­فرد ترکیبی از سبزیجات فصلی مانند بادمجان، فلفل دلمه ای، کدو سبز، سیب زمینی، گوجه گیلاسی، موسیر، هویج و سیر که با سبزیجات مخلوط شده اند، است که بر روی آن ها سس گوجه فرنگی تازه ریخته می شود. این غذا تشکیل شده از طعم های خاص، یک غذای تابستانی محسوب می شود. شما باید این غذا را با یک پنیر فتا نمکی و نان ترد نوش جان کنید.

بریام غذای محلی آتن

https://www.shutterstock.com/image-photo/plate-cypriot-dish-kleftiko-juicy-lamb-1439949494

گوشت بره در یونان یکی از غذاهای خاص است و مطمئن باشید هیچ کجای دیگر نمی توانید غذاهای گوشت بره را با طعم بهتری از یونان پیدا کنید. کلفتیکو در اصل در یک کوره خاکی طبخ می شد، که گودالی کوچک در زمین است و برای به دام انداختن گرما و دود استفاده می شود. ماده اصلی این یک غذای کاملاً سنتی یونانی از گوشت بره لطیف با استخوان است که ابتدا در سیر و آبلیمو ترشی طعم­دار می شود.

مطمئناً، شاید بتوانید تقریباً در هر سوپرمارکت در شهرهای بزرگ دنیا ماست یونانی بخرید، اما نسخه های گسترده بازار نمی توانند ماست خامه ای و معتبر ارائه شده در آتن را شکست دهند. ماست یونانی که اغلب در مزارع روستایی از شیر گوسفند یا گاو تهیه می شود، سه بار صاف می شود و این عمل به آن بافت ضخیم تر و کرمی تر می دهد. بنابراین در زمان حضور در آتن، فرصت خود را از دست ندهید و یکی از محبوب ترین صادرات یونان را به شکل واقعی خود امتحان کنید.

کمی شبیه کباب یا دانر، جابرو یک ساندویچ یونانی بسیار لذیذ است. این غذا از تکه های گوشت (معمولاً مرغ، گوشت خوک، گوشت بره یا گوشت گاو) که روی سیخ گردان پخته شده و در نان تخت یا پیتا به همراه سالاد، پیاز و انواع سس ها بسته بندی می شود، تشکیل شده است. نسخه های گیاهی این غذا می تواند به جای گوشت شامل هالومی کبابی (پنیری شور قبرسی از مخلوط شیر گوسفند و بز) یا پنیر فتا باشد.

ماگیریتسا یک غذای ملی یونان است. این سوپ لذیذ یونانی مملو و پر از گوشت گوساله، سبزیجات، پیاز و شوید است. این وعده غذایی آغازین است که روزه ارتدکس یونانی را با آن شکسته می شود. ماگیریتسا با سر و گردن بره، همراه با روده، قلب و کبد تهیه می شود. قبل از اینکه گوشت بره را به قطعات کوچک تر برش داده و بپزند، قسمت هایی از آن را تمیز و کاملا می جوشانند. این غذا خوشمزه روز شنبه مقدس آماده می شود و بلافاصله پس از مراسم کلیسای نیمه شب عید پاک صرف می شود. در آمریکای شمالی، مهاجران یونانی از ماگیریتسا به عنوان “سوپ عید پاک” یاد می کنند. استفاده از گوشت بره به عنوان ماده اصلی آن نمادی از گوشت بره کبابی است که در وعده غذایی پاشال (Paschal) سرو می شود.

زاتزیکی جادویی، تهیه شده از ماست، خیار و سیر یونانی یکی از غذاهای یونانی است که همه باید حداقل یک بار در زندگی خود امتحان کنند. از آنجا که به شهرت جهانی رسیده است، احتمال اینکه این غذای کامل را قبلاً در کشور خود امتحان کرده باشید بسیار زیاد است. اما مطمئن باشید، هیچ زاتزیکی را نمی توان با آنچه در آتن سرو می شود مقایسه کرد!

زاتزیکی غذای محلی آتن

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *